0
varer i kurven
din indkøbskurv er tom
tilsammen
levering -
tilsammen
(deraf moms)
til kassen

vi er bedre end dette.

i tusindvis af år har mennesker gået i håndlavet kvalitetstøj af uld, hør og andre naturlige fibre. men et eller andet sted hen af vejen opgav vi kvalitet for kvantitet.  

men en lav pris betyder ikke kun dårlig kvalitet. det betyder også, at nogle andre betaler prisen – det være sig dyrene eller arbejdstagerene. ‍

men når du køber en guðrun & guðrun, støtter du vores women's empowerment project, hvor vi ansætter kvinder over hele verden, der håndstrikker vores tøj. vi vil gerne bringe anstændighed tilbage til modeindustrien – et skridt ad gangen. 

vores strik er rodfæstet i de gamle strikketraditioner på færøerne. men faktisk har intet ændret sig her. vores får går stadig frit i fjeldene, og håndstrik praktiseres af kvinder i alle aldre – sådan har det altid været.
 
og når det kommer til stykket skal en sweater føles varm, se smuk ud, være personlig og vare livet ud. den eneste måde at opnå dette på? lidt uld og en masse know-how.

hænderne bag
guðrun & guðrun

guðrun rógvadóttir

founder

jeg startede i den her branche på grund af etik. jeg tror på lighed, og jeg vil kæmpe for lighed. jeg har læst statskundskab, så da vi gik en-mod-en med modeindustrien, ville jeg gerne lave lidt ravage. guðrun & guðrun er mit livsarbejde.

guðrun ludvig

founder

jeg tegner med lukkede øjne. sådan begynder alle mine designs. hvis det er godt design, forlader det mig ikke. jeg synes ikke, at moderne mode og traditionelt strik er så forskelligt endda. hvis en trøje forbliver i mit sind, så ved jeg, at der er en grund til det.

føroysktenglish