0
varer i kurven
din indkøbskurv er tom
tilsammen
levering -
tilsammen
(deraf moms)
til kassen

women's empowerment project.

 

"jeg har som så ikke brug for det ... men det koster jo ingenting ... ah, hvad ... jeg køber det bare"

vi har alle været der. ‍

men en lav pris har en skyggeside. og det er ikke kun den dårlige kvalitet. en lav pris betyder ofte, at der er nogle andre, der betaler prisen – det være sig det mishandlede dyr eller den underbetalte arbejdstager. 

nå vi køber, så stemmer vi for den verden, vi ønsker at leve i. og som forbruger og bevidst menneske kan det nogle gange være svært at vide, hvad man skal stille op. 

den kæmpestore efterspørgsel efter vores bestseller vón betød at vi måtte øge produktionen. vi havde brug for flere hænder. og her var det, vi kunne gøre en konkret forskel. 

der er to sider ved guðrun & guðrun (der er trods alt to guðruner). den ene er selfølgelig det smukke design – men den anden er en knyttet næve i en branche, hvor grov udnyttelse stadig er en trist virkelighed. 

vores women's empowerment project fokuserer på menneskerettigheder og bæredygtig mode. vi bringer det menneskelige tilbage til modeverdenen, og det gør vi ved at ansætte kvinder over hele verden, der håndstrikker vores kollektioner. for dem er et job en stemme og en mulighed for at skabe sin egen fremtid. 

dear diary

føroysktenglish